Blanc de Blancs A_86.21

waregem

Zeer ruim luxe villa-appartement op de tweede verdieping van blok A in residentie Blanc de Blancs. Dit prachtig appartement geniet van een luxe afwerking en beschikt over een ruim terras van maar liefst 48 m². Met zijn 3 slaapkamers is dit appartement een must have voor mensen die genieten van ruimte net buiten het stadscentrum. Contacteer ons vrijblijvend.
Interieurbeelden zijn naar het ontwerp van Interieurburo Pedro Verhue.

Sterke punten Blanc de Blancs A_86.21
 • Luxe afwerking
 • Zeer ruim terras
 • Topligging
 • 3 Slaapkamers

Ligging

Residentie Blanc de Blancs in Waregem. 30 prachtige appartementen die net buiten de ring van Waregem de perfecte uitvalsbasis bieden. Vlotte verbinding naar de autosnelweg, Kruishoutem en Zulte. Nokere in het verschiet en Waregem als uw voortuin. Blanc de Blancs doet comfortabel wonen op een leuke locatie zo makkelijk lijken.

Residentie Blanc de Blancs de Luxe is gelegen net buiten de ring van Waregem. Op wandelafstand van het bruisende centrum geniet u in Blanc de Blancs van de rust.

Faciliteiten

Ziekenhuis/apotheek/dokter
Grote markt
Station
Winkel
Project
Sportaangelegenheid
Openbaar vervoer
Kantoorgebouw Kub
Horeca
Groen
Bank

Vul uw naam en e-mailadres in en we sturen u de gedetailleerde plannen zodat u die rustig kan doornemen en altijd bij de hand hebt.
  Hierbij geef ik toestemming aan KUB bvba om mijn gegevens te gebruiken voor promotionele doeleinden en om mij via e-mails, mailings of nieuwsbrieven op de hoogte te houden.

  Interesse in dit project of vragen?

  Contacteer Koen
  vrijblijvend via:

  koen@kub.be

  0475 69 48 88


   Hierbij geef ik toestemming aan KUB bvba om mijn gegevens te gebruiken voor promotionele doeleinden en om mij via e-mails, mailings of nieuwsbrieven op de hoogte te houden.