Drie redenen waarom investeerders steeds meer op projectontwikkelaar KUB vertrouwen

Wist je dat meer dan 50 % van de KUB-klanten investeerders zijn? Eigenlijk hoeft dat niet te verbazen. De mooie rendementen, de zekerheid van je investering op lange termijn, de professionele begeleiding en ervaring van KUB … Lees er hieronder alles over en overleg met KUB als je ook investeringsplannen in gedachten hebt. KUB blijkt geknipt als projectontwikkelaar voor investeerders.

KUB projectbouw vastgoed wonen met lokale verankering

1. KUB maakt het huiswerk, jij plukt de vruchten

Bij het begin van de ontwikkeling van ieder project stellen we ons telkens de vraag welke woonunits geschikt zijn voor investeerders. We maken daar zelfs een rendementsanalyse van. Neem nu ons project Daniël & Zozima te Waregem. Daar hebben we bewust gekozen voor enkele kleine woonunits (éénslaapkamerappartementen) die een hoog rendement halen en makkelijk verhuurbaar zijn. Ideaal voor investeerders, ook op lange termijn. Zeker als je beseft dat tegen 2060 de helft van de bevolking single is. Kortom: bij KUB maken we vooraf ons huiswerk, en jij plukt daar nog lang de vruchten van.

"Met de verwachting dat tegen 2060 de helft van de bevolking single is, is vastgoed een fantastische investering, ook op lange termijn."

2. De doordachte investeerdersstrategie van KUB, met rendementen tot boven de 3%

Een vast onderdeel van onze investeerdersstrategie zijn de rendementsprognoses. Die berekenen we op basis van deze drie vragen:

  • wat is het huurrendement (de jaarlijkse opbrengst)?
  • wat is het financieel rendement (de jaarlijkse financiële kost versus de opbrengst)?
  • wat is de potentiële meerwaarde ?

Een investering met KUB biedt jou rendementen tussen de 2,75 à 3,25 % op jaarbasis. Je zit dus goed als investeerder. En wees gerust: de prognose is realistisch, we houden al rekening met 10 maanden huur omwille van de kosten, onroerende voorheffing …

KUB projectbouw vastgoed wonen met lokale verankering

3. De zekerheid van een veilige investering brengt gemoedsrust

We begrijpen dat je als investeerder meestal weinig tijd hebt en zo snel als het kan de woonunit wil verhuren. Daarom nemen we jouw zorgen zoveel mogelijk weg. Dat doen we door net dat stapje verder te gaan dan anderen.
persoonlijke en snelle begeleiding bij de keuzes die jij moet maken
snelle oplevering
extra afwerking (verlichting, schilderen …) zodat het appartement instapklaar is – als investeerder moet jij je hiermee niet bezighouden
instapklaar lastenboek
onze nauwe samenwerking met lokale gerenommeerde immo-kantoren die zorgen voor een snelle verhuur en kwalitatieve huurders
Alle investeerders die met ons in zee gaan, vertellen hetzelfde: het ontzorgende engagement van KUB geeft hen de nodige gemoedsrust. Dat geruste gevoel wordt nog versterkt door de zekerheid en veiligheid van de investering.

4. De brede context: een grotere huurmarkt met de vraag die het aanbod overstijgt

Nog los van de pluspunten van KUB, is investeren in vastgoed een no-brainer.

• Meer en meer investeerders begeven zich op de vastgoedmarkt omwille van de stijgende inflatie, de lage rentevergoedingen en de negatieve rente op rekeningen. Bovendien zijn woonunits door de recente prijsstijgingen voor veel gezinnen stilaan onbetaalbaar. Gevolg: de huurmarkt wordt groter en groter. In sommige regio’s overstijgt de vraag zelfs het aanbod. Hier liggen veel kansen voor investeerders.

 

• Een investering in vastgoed is inflatie-ongevoelig, waardoor je echte waardecreatie krijgt. Dat staat in schril contrast met de waardevermindering van bijvoorbeeld spaargeld, doordat de inflatie groter is dan de verkregen rente op spaarboekjes.

 

• Vastgoed blijft makkelijk verkoopbaar voor het geval zich iets voor zou doen: een overlijden, een crisis …

 

• Vastgoed is en blijft een veilige investering voor de toekomst, gezien het stijgende aantal huurders.

 

KUB projectbouw vastgoed wonen met lokale verankering

Een veilige, zorgeloze en winstgevende investering, iets voor jou?

Zin gekregen in een veilige investering zònder zorgen en mét een mooi rendement? Informeer bij KUB naar onze projecten of overleg over jouw investeringsplannen. De koffie staat klaar!

Koen Verbauwhede - Financieel • Marketing & Communicatie