ABsis

waregem

Riant wonen met een topligging in Waregem. Residentie ABsis herbergt achter de eigentijdse, strakke gevel een zee van ruimte voor 2 commerciële ruimtes, 12 appartementen en 1 penthouse. Kwaliteit primeert op kwantiteit, wat het aantal appartementen betreft. De appartementen zijn gemakkelijk toegankelijk via de ingang aan de Stationsstraat (nr. 140) en via de ingang aan de Putmanstraat (nr. 1). De onder- en bovengrondse garages en autostaanplaatsen zijn bereikbaar via de Putmanstraat alsook de individuele bergingen en fietsstallingen. In dit gebouw is enkel de exclusieve penthouse ter beschikking.

 

Sterke punten ABsis
  • Topligging
  • Ruim en comfortabel
  • Hedendaagse afwerking
  • Met garages
Download infobundel

Ligging

‘Waregem sportstad’ is geen holle slogan. De infrastructuur en de verenigingen zijn ontelbaar en het aanbod is bijzonder groot. Voetbal, atletiek, zwembad, tennis, sportzalen, jogging, fitness,... bevinden zich op slechts een boogscheut van de residentie. Maar ook paardrijden (Bloso-Ruitersportcentrum) en golf/tennis/squash (Waregem Sport Centrum) zijn zeer sterk uitgebouwd.
Recreatief zijn de mogelijkheden eveneens onuitputtelijk: Park Casier, Cultuurcentrum De Schakel, de bibliotheek, de stadionvijvers, Parkies Kasteelconcerten, jachthaven aan de Leie,...

Faciliteiten

Residentie ABsis
Station
Kliniek/Apotheek
Winkel
Varia
Groen
Sport
Horeca
Autobushalte
Bank

Interesse in dit project of vragen?

Contacteer Koen
vrijblijvend via:

koen@kub.be

0475 69 48 88


    Hierbij geef ik toestemming aan KUB bvba om mijn gegevens te gebruiken voor promotionele doeleinden en om mij via e-mails, mailings of nieuwsbrieven op de hoogte te houden.